Hoveniersbedrijf Leo van Kleij

Horticulture And Landscape Gardening Services Schoonrewoerd
Neem vandaag contact op

Geen beoordelingen
Adres
Overboeicop 26 Kaart
Plaats
4145 NP  Route Schoonrewoerd
Telefoon
0345 641 819
E-Mail
info@zoektuinman.nl
Website

Informatie

Hoveniersbedrijf Leo van Kley is een jong en fris bedrijf, welke zich sinds anderhalf jaar op de markt bevindt. Alhoewel ‘jong’ een andere indruk kan wekken, is de kennis in het vak ruimschoots aanwezig door praktijkervaring van meerdere jaren. Leo van Kley richt zich op het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van tuinen bij zowel particulieren, als bedrijven. “Centraal staat de wens van de klant”, zegt Leo van Kley, “ik luister naar hun ideeën en wensen en probeer ze daarin te adviseren om hun droomtuin te realiseren.”

Hoveniersbedrijf Leo van Kleij is gevestigd op Overboeicop 26 . Het volgende wordt aangeboden: Horticulture And Landscape Gardening Services In Schoonrewoerd zijn er 1 andere Horticulture And Landscape Gardening Services. Een overzicht is hier te vinden.

Keywords Bedrijven, Particulieren, Onderhoud, Ontwerp, Renovatie, Kruidentuin, Vlindertuin, Alleen op afspraak, Snoeien, Schuttingen, pergola's en tuinhuizen, Beregening, Beschoeiing, Deskundig advies, Tuinartikelen / accessoires, Verlichting, Sierbestrating, Vijvers, Beplanting, Tuinaanleg, Bestrating, Hekwerken, Vlonders, Aanleg, Fonteinen, Natuursteen, Ornamenten, Klassiek, Landelijk, Modern, Romantisch, Gezinstuin, Moestuin, Patiotuin, Stadstuin, Tuin met fruitbomen.

Beoordelingen

Deze advertentie is nog niet beoordeeld:

Uw commentaar over Hoveniersbedrijf Leo van Kleij

Give stars

Openingstijden

Betalingsmogelijkheden

Cash

Categorieën

Horticulture And Landscape Gardening Services
0345641819 0345-641-819 +31345641819

Kaart Overboeicop 26

Loading map...