Suzuki Dealer Blitterswijk

Autodealer Schoonrewoerd
Neem vandaag contact op

Geen beoordelingen
Adres
Dorpsstraat 55 Kaart
Plaats
4145 KB  Route Schoonrewoerd
Telefoon
0345 641 263
E-Mail
verkoop@blitterswijksuzuki.nl
Website

Informatie

Garage Blitterswijk V.O.F., gevestigd aan de Dorpsstraat 55 in Schoonrewoerd, is een gerenommeerd autobedrijf dat al sinds 1961 het goede adres is voor een nieuwe Suzuki en een jong gebruikte occasion (diverse merken). Op onze website treft u een uiteenlopende collectie aan van betrouwbare auto's. Ons bedrijf heeft wat betreft de aflevering, garantie en onderhoud een naam hoog te houden. Het is daarom dat onze klantenkring steeds blijft groeien. Wij proberen via Internet een nog breder publiek van dienst te zijn. Mocht u na het bezoeken van onze site een keer langs willen komen, onze openingstijden zijn: maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 18:00 uur en zaterdags van 09:00 tot 16:30 uur. Onze werkplaats Wanneer u voor onderhoud of reparatie naar onze garage moet dan is uw auto bij ons in goede handen. Wij beschikken namelijk over goed opgeleide monteurs en over een moderne werkplaats met moderne apparatuur. Mocht er bij een reparatie een onderdeel besteld moeten worden of wanneer een reparatie iets langer duurt, dan laten wij u dat altijd even weten. Wij zullen er dan voor zorgen dat er vervangend vervoer beschikbaar is. Tevens zijn wij aangesloten bij schade-garant voor al uw schade- en herstel werkzaamheden. Ook zijn wij Stek Erkend airco vulstation. Ons monteurteam zal er tevens voor zorgen dat uw auto wordt afgeleverd met een APK-keuring en een afleveringsbeurt. U kunt zo vol vertrouwen en met een veilig gevoel de weg op.

Suzuki Dealer Blitterswijk is gevestigd op Dorpsstraat 55 . Het volgende wordt aangeboden: Autodealer In Schoonrewoerd zijn er 2 andere Autodealer. Een overzicht is hier te vinden.

Keywords Onderhoud, Schadetaxatie, Cabriolet, Coupé, MPV, Verkoop nieuwe auto's, Verkoop occasions / tweedehands auto's, Inkoop gebruikte auto's, Proefrit, Schadeherstel, Merkdealer, Universeel autobedrijf, Airco onderhoud, APK keuring, Carkit inbouwen, Inruilen auto, Ruit reparatie, Storing oplossen, Taxatie auto, Verkoop en montage van accessoires, Verkoop en montage van banden, Verkoop en montage van onderdelen, Benzine, Diesel, LPG, Sedan, Hatchback, Terreinwagen.

Beoordelingen

Deze advertentie is nog niet beoordeeld:

Uw commentaar over Suzuki Dealer Blitterswijk

Give stars

Openingstijden

Logo

Categorieën

Autodealer
0345641263 0345-641-263 +31345641263

Kaart Dorpsstraat 55

Loading map...